Nivelul studiilor

Discutii ce nu se incadreaza in categoriile de mai sus.

Moderators: felixcat, nosund4y, Stefan

Postby felixcat » Mon Feb 08, 2010 9:28 pm

sunt tanar, ma simt tanar, dar exista responsabilitati pe care nu mai pot sa le ignor,
get a job, get a house, get a wife, get free time for traveling etc etc :))
Image

Image
feed the cats pls :D
felixcat
Moderator
Moderator

Postby tourniquet » Mon Feb 08, 2010 9:39 pm

ah si eu le am pe alea. asta e, incerc sa le ignor cat pot. apoi viata indoi e mai dulce, trebuie sa fii de acord. :D
I'm lost, I can't tell where you end and I begin
tourniquet
Administrator
Administrator

Postby felixcat » Mon Feb 08, 2010 9:44 pm

pai get a job & get wife sunt deja bifate :)) si da e mult mai dulce, oricum mult offtopic :)) ca sa fiu si eu la subiect..
in liceu, dar acolo lucrez ;)) terminat faculta alea alea, inscris la un curs postuniversitar pe psiho clinica dar care stagneaza din lipsa de participanti :/
Image

Image
felixcat
Moderator
Moderator

Postby Stagg201 » Mon Feb 08, 2010 9:58 pm

Se castiga bine din psihologie?
Image
Urasc mustele, tantarii, durerile de dinti, de gat, femeile grase din autobuz, femeile grase din biserica, in general femeile grase si gastele.
Stagg201
Administrator
Administrator

Postby felixcat » Mon Feb 08, 2010 10:38 pm

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
lunga povestea asta Mare Moderadmin Stagg Cel Mare, din cea mai greau munca din domeniul psihologiei se castiga cel mai putin.. adica, am lucrat cu copii abandonati cu deficiente psihce si motorii, consiliere tinerilor cu diverse tulburari de personalitate, si acest sector este foarte solicitant si cel mai prost platit..
se castiga bine psihologie organizationala, in cadrul firmelor mari, si din cabinete de consiliere particulare unde esti platit momentan minim 50 de ron pe o sedinta de 50 de minute, dar e greu sa ai un cabinet propriu.
se castiga bine ca psiholog in M.I si M.A.I si in justitie unde vreau eu sa ajung pana la urma.
in sanatate e destul de dificil si plata e mediocra.
per ansamblu nu este o meserie pe care o alegi pt bani ci pt ca iti place sa o faci.
Image

Image
felixcat
Moderator
Moderator

Postby Stagg201 » Tue Feb 09, 2010 3:53 pm

Pai nu pentru bani, ca toti m-au sfatuit sa aleg orice altceva ca nu-s la mare cautare psihologii ca mai toata lumea da la psiho acum.

Daca e sa ma gandesc la o cariera...cred ca tot ceva in domeniu justitiei sau la resurse umane. Cand vine vorba de justitie ma gandesc automat la serialul Lie to Me in care Cal Lightman ii ancheteaza pe aia si-si da seama daca mint sau nu. Ceva de genu' ala mi-as dori sa fac si eu 8->
Image
Urasc mustele, tantarii, durerile de dinti, de gat, femeile grase din autobuz, femeile grase din biserica, in general femeile grase si gastele.
Stagg201
Administrator
Administrator

Postby *.farrah.* » Wed Feb 10, 2010 3:40 pm

eu sunt la Liceul de Arta, pe profil de muzica instrumentala - vioara si pian tehnic.

ma gandesc sa dau la conservator.
Te distrug psihologic.
*.farrah.*

Postby lemon » Wed Feb 10, 2010 8:14 pm

sunt la liceu,ultimul an
am sa dau la universitatea GH. CRISTEA ,specializarea COMUNICARE SI RELATII PUBLICE.
lemon

Re: Nivelul studiilor

Postby felixcat » Thu Feb 18, 2010 11:24 am

@ Mare Moderadmin Stagg Cel Mare sunt multi care dau la psiho dar nu toti termina, multe persoane cred ca vor invata ceva dar nu au dreptate si pleaca.. noi dupa primul an am ramas fara 80 de colegi dupa anul 2 au mai plecat si tot asa.. am fost la inceput vreo 300 si am terminat 126 dintre care nu toti profeseaza. nu e o profesie prea cautata pt ca la noi in tara inca se merge pe preconceptia "nu ma duc la psiholog pt ca nu sunt nebun" si in principiu persoanele "nebune" indivizii cu deficiente mentale si psihomotorii sunt undeva la marginea societatii si un psiholog care lucreaza in acest domeniu o face pt valori personale nu pt bani.. la noi in tara e foarte prost platit acest segment.
cat despre faza cu serialul si sa iti dai seama daca un individ spune sau nu adevarul, nu e chiar asa de greu de folosit, trebuie doar sa fii foarte atent la toate detalile si sa poti sa faci legaturi intre ele :-?
Image

Image
felixcat
Moderator
Moderator

Postby nosund4y » Thu Feb 18, 2010 3:37 pm

felixcat wrote:cat despre faza cu serialul si sa iti dai seama daca un individ spune sau nu adevarul, nu e chiar asa de greu de folosit, trebuie doar sa fii foarte atent la toate detalile si sa poti sa faci legaturi intre ele :-?

Doar ca ma indoiesc ca la noi poti face din asta o profesie, eventual sunt extrem de putini cei care fac asta si poate lucreaza la SRI. Altfel nu vad cum. Detectivi?
nosund4y
Global Moderator
Global Moderator

Postby felixcat » Sun Feb 21, 2010 9:52 am

sunt persoane care lucreaza, dar meseria lor de baza nu este psihologia, exista si la sri si la politie, mai sunt si criminalistii, dar in principiu nu exista un "expert" care sa faca tot, team work cel mai des intalnit.
Image

Image
felixcat
Moderator
Moderator

Postby Ezoteric » Tue Mar 02, 2010 2:03 pm

parca era si faza cu pupilele care se dilata atunci cand un om minte :-?
1) printu' rupt in gura vrea sa ma combata, dar e ca o femeie la ciclu - nu poate s-o faca

2) se pare ca unu din voi sufera de basina cronica - caci a capatat mai multe harfe decat
orchestra filarmonica
Ezoteric

Postby Ezoteric » Tue Mar 02, 2010 2:36 pm

tu ii vezi pulsul nu? :))
1) printu' rupt in gura vrea sa ma combata, dar e ca o femeie la ciclu - nu poate s-o faca

2) se pare ca unu din voi sufera de basina cronica - caci a capatat mai multe harfe decat
orchestra filarmonica
Ezoteric

Postby felixcat » Tue Mar 02, 2010 4:48 pm

se dilata pupilele si mai apar si alte reflexe vegetative.
Image

Image
felixcat
Moderator
Moderator

Postby Stagg201 » Wed Mar 03, 2010 2:51 pm

In ceea ce priveste mintitul stiam o groaza de rahaturi. Te scarpini la nas, gura sau ureche, schimbi privirea/privesti fix, clipesti des, iti musti buza de jos si inca cateva.
Image
Stagg201
Administrator
Administrator

PreviousNext

Return to Cafenea