TaietoruLdeVenE wrote:mi se pare logica explicatia cu inertia, numai ca la un moment dat steagul ar trebui sa coboare relativ repede
Steagul e sustinut sus de o prelungire a tijei.
Moderators: felixcat, Necrofilul, nosund4y, Stefan
by Stagg201 » Thu Feb 04, 2010 10:28 pm
TaietoruLdeVenE wrote:mi se pare logica explicatia cu inertia, numai ca la un moment dat steagul ar trebui sa coboare relativ repede

by Stagg201 » Thu Feb 04, 2010 10:32 pm
TaietoruLdeVenE wrote:tija? unde? mie mi se pare stramb, usor inclinat in jos

by Stagg201 » Thu Feb 04, 2010 10:46 pm
faustx wrote:e cacat acum ne iei cu blueprinturi

by AlternativeC » Fri May 14, 2010 1:52 pm
acuma zic ca o medie pe partea luminata depaseste 100 de grade C si pe partea intunecata (nu ca ne-ar interesea dar ca un fapt divers ce mai joasa a fost de -206 grade C ) asa ca americani pot sa ii ia jucariile si sa nu ne mai minta
cand se vor dezvolta aliaje pe care sa poata se la poarte oamenii la temperaturi de genu atunci vom mai vb 
by Stagg201 » Fri May 14, 2010 3:10 pm
AlternativeC wrote:acuma sincer eu personal chiar cred ca a fost cea mai mare facatura a tuturor timpuriloracuma zic ca o medie pe partea luminata depaseste 100 de grade C si pe partea intunecata (nu ca ne-ar interesea dar ca un fapt divers ce mai joasa a fost de -206 grade C ) asa ca americani pot sa ii ia jucariile si sa nu ne mai minta
cand se vor dezvolta aliaje pe care sa poata se la poarte oamenii la temperaturi de genu atunci vom mai vb

by Stefan » Sat May 15, 2010 12:35 am

by freak » Mon May 17, 2010 2:04 pm
AlternativeC wrote:cand se vor dezvolta aliaje pe care sa poata se la poarte oamenii la temperaturi de genu atunci vom mai vb
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests