Avortul, intre crima si necesitate

Discutii elevate despre istorie, stiinta, spatiu, Pamant, tehnologie, sanatate, religie, invatamant, etc

Moderators: felixcat, Necrofilul, nosund4y, Stefan

Postby *.farrah.* » Fri Jan 29, 2010 2:14 pm

ma, asta nu e situatie extrema. eu ce tot spun ?! daca e totusi cale de iesire,nu are rost sa faci asa ceva.
Te distrug psihologic.
*.farrah.*

Postby tourniquet » Fri Jan 29, 2010 2:36 pm

bitchin'arround wrote:nu am zis ca nu e crima si pentru copilele din ziua de azi, dar cum ai spus si tu, nu in toate casele e lapte si miere si parinti care ofera suport acestora, drept urmare se intampla sa faca avort. asa cum zi de zi sunt oameni care dau in cap si omoara din NECESITATE (nu ma refer la cei care au, si vor mai mult), si ei sunt scutiti de vina?

ma, vina or avea din punctul tau de vedere, al bisericii, al celor care cred ca avortul e o crima dar legal nu e nici un fel de infractiune. cal putin la noi, nu stiu in alte tari. sunt si femei care fac, desi daca s-ar stradui ar putea sa-l creasca, dar nu poti sa-i imparti pe caprarii in aia care nu pot si sunt scutiti de vina si aia care pot si sunt criminali. pana la urma nu e vorba numai de bani aici, e vorba de timp, e vorba de rabdare si multe alte lucruri. sa-l tii 9 luni de zile si sa-l nasti e partea usoara, abia apoi intervine greul. o femeie la 40 de ani sa zicem, cu un copil deja, crezi ca mai are puterea necesara sa creasca altul? chiar daca e ajutata de sot. nu stiu ce sa zic, eu daca as ramane acum m-as gandi serios la optiuni si nu as ocoli-o pe cea cu avortul si apoi si daca trec de 40-45 iar intervine chestia asta. cand o sa fiu sigura ca am cu ce sa cresc un copil, ca partenerul meu vrea si el asta si ca sunt pregatita, fie ca e intamplare sau planuit, o sa am un copil. pana atunci sper sa nu patesc sa raman si sa fiu nevoita sa iau in considerare posibilitatea unui avort.
I'm lost, I can't tell where you end and I begin
tourniquet
Administrator
Administrator

Postby nosund4y » Fri Jan 29, 2010 7:49 pm

^adica?
nosund4y
Global Moderator
Global Moderator

Postby fallin » Fri Jan 29, 2010 11:06 pm

tu ai fost intrun orfelinat sa vezi cum e?
Never Take Friendship Personal :)
fallin

....

Postby anonimul Mike » Fri Jan 29, 2010 11:28 pm

viata la orfelinat e foarte grea
si cat despre avort nu stiu ce sa zic.daca vrei sa faci un copil trebuie sa ai o situatie materiala buna un loc unde sa stai care sa fie al tau sprijinul familiei si mult mult timp liber rabdare si capacitatea de a nu dormii cate 20-30 de ore din diferite motive...
daca nu poti indepliniii conditiile astea cred ca cea mai buna varianta ar fi avortul si daca totusi crezi ca o sa reusesti poti sa incerci dar sa te gandesti bine ca daca nu iti atingi scopul acesta va fi un ratat , asa ca toti ratatii pe care ii intalnim si aici pe site..

ps:fara suparare
anonimul Mike

Postby nosund4y » Sat Jan 30, 2010 1:08 am

^fetusii nu pot sa aiba dileme din astea. lucky them, lucky us.
nosund4y
Global Moderator
Global Moderator

Postby xxDragonflyxx » Sat Jan 30, 2010 5:13 am

Si la orfelinat se chinuie enorm, ca sa nu mai zic ca multi aflati in situatia asta ajung infractori pt supravietuire. Este asta un lucru bun?
It's a game of bloOd and I'm in it, cause it happens every minute.

Image
xxDragonflyxx

Re: Avortul, intre crima si necesitate

Postby Ezoteric » Sat Mar 06, 2010 12:41 am

avortul for the win. we don't need handicap children, or drug addicted babies..
si e de mentionat: Legalize rape!
si Dumnezeul nostru crestin sprijina violul. Let's not forget he inseminated the VIRGIN Mary, and i doubt he had consent. Si mai rau, porcu' n-a platit pensie alimentare.
Female's first rule of rape: Don't fight it!! ENJOY IT!
1) printu' rupt in gura vrea sa ma combata, dar e ca o femeie la ciclu - nu poate s-o faca

2) se pare ca unu din voi sufera de basina cronica - caci a capatat mai multe harfe decat
orchestra filarmonica
Ezoteric

Postby nosund4y » Sat Mar 06, 2010 2:40 pm

^legalizam violul? Super, cred ca pot sa strang 3-4 tipi gay care sa te violeze ;;)
nosund4y
Global Moderator
Global Moderator

Postby Ezoteric » Sat Mar 06, 2010 4:23 pm

nosund4y wrote:^legalizam violul? Super, cred ca pot sa strang 3-4 tipi gay care sa te violeze ;;)

de ce, au terminat cu tine? >:)

mai usor.

cine scire cu mov? :>
1) printu' rupt in gura vrea sa ma combata, dar e ca o femeie la ciclu - nu poate s-o faca

2) se pare ca unu din voi sufera de basina cronica - caci a capatat mai multe harfe decat
orchestra filarmonica
Ezoteric

Postby djrust » Thu Mar 11, 2010 4:24 pm

Mai bine avort decat sa iti distrugi viata si pe a lui in acelasi timp. Nu merita, mai bine il omori inainte sa apuce sa deschida ochii, si sa sufere.
I luv 14-17 :-"
djrust

Postby lemon » Fri Apr 02, 2010 5:47 pm

djrust wrote:Mai bine avort decat sa iti distrugi viata si pe a lui in acelasi timp. Nu merita, mai bine il omori inainte sa apuce sa deschida ochii, si sa sufere.

are you insane?cum adica "mai bine avort..."..in primul rand eu as pune problema asa ..cum ar fi sa fi fost tu avortat,sa iti i-a dreptul la viata...la tot ce ai .si in al doilea rand exista prezervativele,anticonceptionale,etc. si in al treilea rand poti ramane ca fata ma refer marcata pe viata.
lemon

Postby tourniquet » Fri Apr 02, 2010 6:06 pm

unii primesc dreptul la viata si eventual la educatie si nici macar nu profita de asta. mai invata gramatica limbii romane.
I'm lost, I can't tell where you end and I begin
tourniquet
Administrator
Administrator

PreviousNext

Return to Discovery